6 dec. 2013

Along came Sven

Det blev aldrig någon Sven i Västerås igår. När jag gick och la mig vid kl. 23 var det fortfarande lugnt ute. Knappt någon blåst alls, ingen nederbörd och ett par plusgrader. Nu däremot, har han minsann anlänt. Det blåser duktigt, men jag skulle inte påstå att det snöar överdrivet mycket. Inte just nu i alla fall. Det ska dock snöa hela dagen så det kanske blir värre. Lyckligtvis lär vi inte få ens i närheten av samma kaos som Skåne har haft, men jag var iväg till ICA igår trots allt så jag har bunkrat och behöver inte gå ut alls på flera dagar om jag så skulle önska.

Idag sörjer världen Nelson Mandela som lämnade jordelivet igår kväll. Titta tillbaka in till bloggen lite senare idag, dagens julkalender kommer handla om honom.

"Let freedom reign. The sun shall never set on so glorious a human achievement"

3 kommentarer :

 1. Jeanette / Bokofil..m6 december 2013 kl. 10:33

  Nej då, det var ju då jag vaknade av att blåsten höll på att sno med sig min ena sovrumsvägg. Nu är det ju inte särskilt mycket nederbörd, nu blåser det mest.

  SvaraRadera
 2. Men du - vi är ju nästan "grannar"! Flyttade ut från Västerås till Surahammar för tre år sen (ledtråd: huspriser).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jeanette / Bokofil..m6 december 2013 kl. 22:04

   Men se där! Jag är född och uppvuxen i Hallstahammar och har bland annat gått i skola och haft pojkvänner i Sura så jag har tillbringat min beskärda del där under tonåren vill jag lova. ;)
   Huspriserna ja, ingen skräll att folk väljer att flytta pga dem. Hutlösa ju!

   Radera