15 juni 2014

Seminarieprogram 2014Ni har väl inte missat att seminarieprogrammet för årets Bokmässa har kommit ut? Det finns här för er som letar.

Eftersom årets tema är Brasilien och när dessutom fotbolls-VM pågår för fullt i ovannämnda land så lär jag känna mässans brasilianska medverkande just nu. Högst upp på min läslista står Vanessa Barbaras Salladsnätter. Den kom ut på svenska i maj och det har skrivits en hel del om den sedan dess så jag känner mig laddad. Även Paulo Henriques Brittos En liten sol i fickan, Andréa del Fuegos Syskonen Malaquias och Daniel Galeras Med blod i skägget ska läsas innan mässan. För att nämna några. 

Röster från Katalonien gör sig också hörda under årets mässa och där finns en rad intressanta namn som jag ska stifta närmare bekantskap med inom de närmaste månaderna. 

2 kommentarer :

 1. Ah, jag har velat åka till bokmässan något år nu, finns deet mycket att se för undommar där, eller riktar sig mässan mest till vuxna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jeanette / Bokofilm17 augusti 2014 kl. 14:37

   Hej, Stina. Mässan har något för alla i alla åldrar, så är du sugen på att besöka mässan tycker jag absolut att du ska göra det. Du kommer inte ångra dig. :)

   Radera